Zapraszamy na warsztaty kulinarne Agnieszki Węgrzynowskiej, które odbędą się w lutowe soboty w godz. 18.00-20.00. Można wziąć udział w pojedynczym warsztacie lub w całym cyklu.
Jeśli jednym z Twoich postanowień noworocznych było urozmaicenie codziennego menu opartego na kuchni roślinnej, to luty jest idealnym miesiącem, aby zacząć. Zapraszamy na cykl warsztatów, podczas których nauczysz się, jak zdrowo i kolorowo, a co najważniejsze szybko przygotować obiad lub kolację opartą na sezonowych zdrowych produktach, jak też pięknie je podać.
Prowadząca warsztaty:
Agnieszka Węgrzynowska – pasjonatka gotowania i wpływu diety na zdrowie, kolekcjonerka książek kulinarnych. Współpracująca z Wydawnictwem Pascal jako stylistka potraw przy tworzeniu przepisów i sesji zdjęciowych do książek związanych ze zdrowym żywieniem i stylem życia (9 książek Marka Zaremby, „Ugotuj sobie zdrowie” Bożeny Kropki). Dbająca o odżywcze posiłki podczas turnusów zdrowotnych, m.in. na Jaglanym poście, Jodze na Szlaku. Inicjatorka Qurnika Kulturalno-Kulinarnego – kobiecych spotkań ze wspólnym gotowaniem oraz wymianą myśli.