Warsztaty kuchni roślinnej

warsztaty kulinarne

Warsztaty kulinarne z Agnieszką Węgrzynowską – w piątki 13 i 20 października, 17.00-19.00.

Jeśli brakuje Ci pomysłów na codzienne lekkie i zdrowe posiłki, chcesz rozwinąć swoje umiejętności kulinarne lub po prostu masz ochotę spędzić miło czas przy wspólnym stole…

Zapraszam Cię na warsztaty, podczas których wspólnie przygotujemy pełne smaku dania z sezonowych warzyw!

Warsztat zapewni Ci:

  • naukę poprzez praktykę,
  • degustacje,
  • praktyczne umiejętności, które wykorzystasz na co dzień,
  • dostęp do przepisów,
  • rozwój.


Zapisy mailowe: agawegrzynowska@icloud.com
Czas trwania warsztatów wraz z degustacją: 2 godziny
Cena:
70 zł za pojedynczy warsztat
Liczba miejsc ograniczona!

Prowadząca warsztaty:

Agnieszka Węgrzynowska

Agnieszka Węgrzynowska – pasjonatka gotowania i wpływu diety na zdrowie, kolekcjonerka książek kulinarnych. Współpracująca z Wydawnictwem Pascal jako stylistka potraw przy tworzeniu przepisów i sesji zdjęciowych do książek związanych ze zdrowym żywieniem i stylem życia (9 książek Marka Zaremby, „Ugotuj sobie zdrowie” Bożeny Kropki). Dbająca o odżywcze posiłki podczas turnusów zdrowotnych, m.in. na Jaglanym poście, Jodze na Szlaku. Inicjatorka Qurnika Kulturalno-Kulinarnego – kobiecych spotkań ze wspólnym gotowaniem oraz wymianą myśli.