Zapraszamy na warsztaty kulinarne Agnieszki Węgrzynowskiej, które odbędą się 16 grudnia, 18.00-20.00.
Podczas zajęć przygotujecie trzy wykwintne potrawy. Pełne smaku i aromatu dania oparte na kuchni roślinnej powodzeniem będą mogły pojawić się na świątecznym stole.
Prowadząca warsztaty:
Agnieszka Węgrzynowska – pasjonatka gotowania i wpływu diety na zdrowie, kolekcjonerka książek kulinarnych. Współpracująca z Wydawnictwem Pascal jako stylistka potraw przy tworzeniu przepisów i sesji zdjęciowych do książek związanych ze zdrowym żywieniem i stylem życia (9 książek Marka Zaremby, „Ugotuj sobie zdrowie” Bożeny Kropki). Dbająca o odżywcze posiłki podczas turnusów zdrowotnych, m.in. na Jaglanym poście, Jodze na Szlaku. Inicjatorka Qurnika Kulturalno-Kulinarnego – kobiecych spotkań ze wspólnym gotowaniem oraz wymianą myśli.