Warsztaty kulinarne: dania i przekąski z warzyw

warsztaty kulinarne

Zapraszamy na warsztaty kulinarne Agnieszki Węgrzynowskiej, które odbędą się 13 stycznia, godz 18.00-20.00, i 27 stycznia, godz 18.00-20.00



Tematem warsztatów będą pełne koloru dania i przekąski stworzone z warzyw. Z powodzeniem będzie można je zaserwować gościom podczas karnawałowych spotkań. Warsztaty skierowane są do osób, które chcą rozszerzyć swoje codzienne menu o pełne zdrowia i urody potrawy, ale i dla tych którzy dopiero rozpoczynają przygodę z gotowaniem.


Zapisy mailowe: agawegrzynowska@icloud.com
Czas trwania warsztatów wraz z degustacją: 2 godziny
Cena:
70 zł za pojedynczy warsztat
Liczba miejsc ograniczona!

Prowadząca warsztaty:

Agnieszka Węgrzynowska

Agnieszka Węgrzynowska – pasjonatka gotowania i wpływu diety na zdrowie, kolekcjonerka książek kulinarnych. Współpracująca z Wydawnictwem Pascal jako stylistka potraw przy tworzeniu przepisów i sesji zdjęciowych do książek związanych ze zdrowym żywieniem i stylem życia (9 książek Marka Zaremby, „Ugotuj sobie zdrowie” Bożeny Kropki). Dbająca o odżywcze posiłki podczas turnusów zdrowotnych, m.in. na Jaglanym poście, Jodze na Szlaku. Inicjatorka Qurnika Kulturalno-Kulinarnego – kobiecych spotkań ze wspólnym gotowaniem oraz wymianą myśli.