Mały Sylwester – warsztaty kulinarne: kolorowe przekąski

Mały Sylwester

Zapraszamy na warsztaty kulinarne Agnieszki Węgrzynowskiej, które odbędą się 30 grudnia, 18.00-20.00.

Podczas zajęć przygotujecie kolorowe przekąski roślinne na Sylwestra, Nowy Rok lub inne okazje.


Zapisy mailowe: agawegrzynowska@icloud.com
Czas trwania warsztatów wraz z degustacją: 2 godziny
Cena:
70 zł za pojedynczy warsztat
Liczba miejsc ograniczona!

Prowadząca warsztaty:

Agnieszka Węgrzynowska

Agnieszka Węgrzynowska – pasjonatka gotowania i wpływu diety na zdrowie, kolekcjonerka książek kulinarnych. Współpracująca z Wydawnictwem Pascal jako stylistka potraw przy tworzeniu przepisów i sesji zdjęciowych do książek związanych ze zdrowym żywieniem i stylem życia (9 książek Marka Zaremby, „Ugotuj sobie zdrowie” Bożeny Kropki). Dbająca o odżywcze posiłki podczas turnusów zdrowotnych, m.in. na Jaglanym poście, Jodze na Szlaku. Inicjatorka Qurnika Kulturalno-Kulinarnego – kobiecych spotkań ze wspólnym gotowaniem oraz wymianą myśli.